Just nu kanske du står i vår monter på Svenska Cykelmässan i Göteborg, eller så har du precis upptäckt att vi är här via dina flöden. Mellan 3-5 mars 10.00-18.00 (10.00-17.00 på söndag) finns vi på plats på mässan med våra urbana cyklar, kom förbi och säg hej om du inte redan är här

FÖR ATT VINNA DIN URBANA FAVORIT BEHÖVER DU…

… följa @monarkcyklar på Instagram, tagga en vän i kommentarsfältet på tävlingsinlägget tillsammans med en fin motivering.

Kanske ett förslag på cykelutflykt tillsammans med vännen – om du vinner cykeln? Eller en anledning att ses oftare, om du har ett snyggt färdmedel att transportera dig på? Eller en kort beskrivning om längtan efter den där fikan i solen ni länge pratat om, i vår kan du ta dig till caféet med STIL – om du vinner cykeln. Varför ska du bli någon av våra urbana snyggingars nya ägare? In och skriv din motivering i kommentarsfältet!

Tävlingen pågår mellan 3 mars 2017 och 10 mars 2017. Vinstens värde varierar mellan 6995–7495 kr och går inte att byta mot kontanter. Vinnaren väljs ut av en jury bestående av: Johanna Smedberg, Cycleurope Sverige AB och Tove Zetterquist, Cycleurope Sverige AB. Vinnarna publiceras på monark.se senast två veckor efter avslutad tävling. Juryn bedömer de kvalificerade bidragens kreativa höjd i text och väljer ut 1 st vinnare som vinner en valfri Monark hybrid av 2017 års sortiment. Anställda inom Cycleurope koncernen kan inte delta i tävlingen. Vinstskatt betalas av vinnaren. Cycleurope AB/Monark tar sig rätten att publicera vinnande bidrag i marknadsföringssyfte. Har du inte Instagram kan du maila in din motivering till tove.zetterqvist@cycleurope.se och märka mailet med Urban favorit.