Lagom till jul lanserade vi Monark Elcykelstudion där du kan designa din egen elcykel! För att fira in det ordentligt publicerade vi en tävling med väldigt enkla spelregler: Designa din elcykel, dela i ditt Facebookflöde med hashtagen #monarkelcykelstudion för att vara med och tävla om just den elcykeln. Och så många fina bidrag vi fick in! 

”JAG KIKADE EFTER EN ELCYKEL OCH MINDES PLÖTSLIGT ATT JAG DELTAGIT I TÄVLINGEN. NÄR JAG GICK IN PÅ FACEBOOK SÅG JAG INLÄGGET SOM PRECIS PUBLICERATS MED MITT NAMN! JAG KUNDE INTE TRO ATT DET VAR SANT!

Idag hade vi äran att få besök i fabriken av vinnaren, Joakim Nobelius, som fick följa sin cykel, från Elcykelstudion, till fabriken för att slutligen testcykla och ta hem sin vinst. Visst blev den fin?

Vill du också designa din egen elcykel? Kika in i Elcykelstudion!