Karin i färgen sparkling rouge är i år en riktig vårkyss, en djup färg som flörtar med känslan av förväntan och som skapar samma vårkänslor som ett nyutslaget körbärsträd i full blom. Trend, vår och stilsäkerhet var ledorden när den denna otroliga lacken togs fram och blev ett med vår klassika Karin.  

En av våra trognaste Karin-vänner är Varbergaren och influencern Kristin ”Krickelin” Lagerqvist som delar sin passion för inredning, trädgård, hav och vackra ting med svenska folket via sin blogg och instagram. Karin sparkling rouge flyttade under våren in hos Krickelin för matcha ton i ton med färgerna som pryder resten av hennes butik KL&co. 

- Jag ÄLSKAR den färgen, den är så himla fin. Hela cykeln är otrolig och den passar så bra in med mina övriga toner. Jag tycker verkligen om hur man har jobbat med lacken på cykeln, att man kombinerat både matt och blank finish. Det är små detaljer men det skapar en fin helhetskänsla som gör den till en otroligt vacker cykel, säger en glad Krickelin med vårkänslor utanpå.

Varför blev just Karin sparkling rouge? Med riskt för att låta partisk är Karin vår personliga favorit, en tidlös klassiker som är så mycket mer än bara traditionKarin för med sig en lång historia och den klassiska hängmatteramen har funnits med i vårt sortiment sedan vi sartade 1908. Efter vårt löfte, tidlös design i tiden, har vi varsamt men aktivit uppdaterat och utvecklat vår cykelklassikern år efter år. idag kan du få det klassiska originalet både med och utan el och med det smarta väsk- och korgsystemet AVS, ett klicksystem på pakethållaren som gör att du enkelt kan byta väskor och korgar variera och anpassa din cykeln för olika tillfällen.

Köp din Karin Sparkling Rouge här