Tudo Bem Rio! – Monark tar klivet över Atlanten

Vilken cool cykel, modellen sa WOW och ville behålla den…
Det är inte bara hög kvalitet som lockar här utan minst lika mycket den coola design som Lisa-Stina Pettersson givit denna pärla. Temat Rio är tydligt med fjäderskrud, exotiska fåglar och palmblad. Vi fotade på stranden i Askim, vi valde en kall med solig dag för att få stranden för oss själva. Solen anlände och vi fyllde bilen med cykel, modell och props och åkte till location Askim strand. Utan sol och blå himmel, inget Rio…

Flaggor i sanden, fotboll på pakethållaren, ananaspicknick och en fjäderplym. På karnevalerna i Rio köper man en entrébiljett och man får en t-shirt som man klipper och stylar till sin egen. En röd t-shirt klipptes till i ändarna och knöts i midjan, tropiskt gröna Rio och vi var redo att fota, redo för karneval! Plymen hittade jag genom en god vän till mig som är proffsdansare, han visste var jag kunde hyra fjäderkreationen.

Vi fotade även gröna exotiska blad i studion. Stora palmblad, monstreablad och frukter mot gul bakgrund att kunna använda på lekfullt sätt i olika inslag i marknadsföringen.

 

monark_vagnelind2

monark_vagnelind3

monark_vagnelind4

monark_vagnelind5

 

Linda-VagnelindFotograf Linda Vagnelind

 

 

Publicerad 27/05/2016 i Nyheter, Special
Cycleurope i Sverige