Cyklar

Vi har byggt cyklar sedan 1908. Med den enkla värdegrunden att skapa riktiga kvalitétscyklar som alla ska ha råd att cykla på. Vi är Monark, en tidlös cykelklassiker, som ger vad den lovar och utvecklas i tiden. Vi ser vår cykel som en livscykel, en cykel som hänger med dig genom livet. Den visar dig nya vägar, tar dig ut på oväntade äventyr, ger dig en paus för att stanna i nuet och en frihet som bara en cykel kan. Från dagen du tar ditt första tramptag till dagen du valde en av våra elcyklar för att orka upp för den sista backen, finns den där – din cykel, din Monark. Under åren och längs vägen har du hunnit falla, resa dig och balansera vidare – men din cykel var hela tiden kvar, som den där bestående delen, som hänger med över tid, år efter år med tidlös design och konstruktion bortom tillfälliga trender. Vi gör allt vi kan för att leva upp till dina förväntningar, för att hålla vad vi lovar, för att vara din trognaste cykelvän genom livets alla vägar, raka och enkla som långa och krokiga!

BYGGD, DESIGNAD OCH UTVECKLAD I VARBERG

Som född och uppväxt Varbergare, blev vår cykel prövad direkt. Från saltvatten stänk och hårda vindar, till varm sommarsol och vertikalt regn. Det stod klart redan 1908, vi ska bygga en cykel som klarar allt det där, det utmanande Varbergsvädret som tvingar fram äkta, god kvalité. Vi bär vårt ursprung med stolthet och vår cykel och Varberg har över tid utvecklats i samklang med varandra. Med inspiration från havet, stranden, människorna och atmosfären har vår cykel hittat nya former och färger, år efter år. Och trots att drygt 110 år redan har passerat tar inspirationen aldrig slut, för naturen slutar inte imponera och staden fortsätter fyllas med nya människor och nya historier. Historier som ger ny inspiration till nya former och färger för att ge liv åt en ny cykel. Vi börjar skriva historien, men när cykeln rullat ut ur cykelfabriken i Varberg hittar den en ny vän att följ genom livet och där låter vi dig ta vid. Kanske fortsätter den i vår hemstad Varberg, kanske på en helt annan plats i Sverige – men den skrivs, oavsett vad som händer.

En Cykel FÖR STORA OCH SMÅ, FÖR HONOM OCH FÖR HENNE

Vi bygger herrcyklar, damcyklar och cyklar för hen. För stora och för små. För dig som vill ha det klassisk och för dig som vill sticka ut. I vårt sortiment har vi en cykel som kan gå med dig genom livet. Vår mest signifikativa linje heter Commuter, här hittar du våra trendigaste cyklar med skön retro-stil och modern konstruktion. Commuter är snabb, lätt och stilren – En cykel och en silikon, en förlängning av din identitet. Bland mycket annat har vi också vår eviga klassiker, älskad av både unga och gamla, tjejer och killar, hon heter Karin och hon är Sveriges populäraste cykel av en anledning. Med vackra former och tidlös design, har hon blivit lite av urbilden av en damcykel – och såhär drygt 110 år senare håller hon fortfarande vad hon lovar, att vara en tidlös kvalitétscykel som alla ska ha råd att cykla på.

MED FOKUS PÅ KVALITÉ OCH DETALJER

En cykel är en cykel, kanske du tänker? Två hjul, en ram och ett styre. Men en cykel är så mycket mer och det är i det små detaljerna som helheten sitter. Därför lägger vi stor vikt och mycket noggrannhet när vi väljer och utvecklar detaljerna till våra cyklar. Allt ifrån rätt stänkskärmar och kedjeskydd till lampor och ringklockor. Till korgar, sadelväskor och remmar. Helheten sitter inte förens allt sitter, detaljerna är en del av vårt DNA, en del av en Monark.

KÖP CYKEL HOS MONARK

Har det blivit dags att köpa cykel? Såhär går du tillväga för att köpa din nya Monark. På vår sida ser du alla aktuella cykelmodeller som finns att köpa idag. När du hittat den cykel som uppfyller ditt behov och faller dig rätt i smaken är det dags att köpa din cykel. Du ser aktuell lagerstatus hos din närmsta återförsäljare på vår webbplats och du kan genomföra ditt cykelköp direkt på vår webbsida. När du gjort ditt cykelköp på vår webb kan du hämta din nya cykel hos den återförsäljaren du valt som utlämningsställe. Din återförsäljare hjälper dig med inställningar vid upphämtningen av din cykel så den passar perfekt för just dig!

Läs mer
filter


1 artiklar

1 artiklar

CYCLEUROPE I SVERIGE

sjosala_logotypSpectra

0