Herrcyklar

En herrcykel går utmärkt att cykla på oavsett om du är kille, tjej, man eller kvinna. Namnet på denna typ av cyklar har med ramens utformning att göra, snarare än vem den är ämnad för. Den diamantformade trekants-ramen är suverän när det gäller hållfasthet och förtjänar fortfarande sin plats i cykelsortimentet, även om tiderna då denna cykel endast var för herrar sedan länge är förbi. I vårt sortiment hittar du många klassiska herrcyklar och commuter med så kallad herr-ram att välja bland. Motsvarande modeller finns också med el, för dig som vill kunna cykla svettfritt till jobbet, skolan eller festen.

Vilken herrcykelvariant passar dig?

Som nämnt erbjuder vi en rad olika herrcyklar i vårt sortiment med den traditionella herr-ramen. Vill du ha en stilsäker och klassisk cykel med retrokänsla ska du spana i vår commuter kollektion. Där hittar du löjligt snygga cyklar som direkt blir en förlängning av både din stil och identitet. Utöver våra commuter-varianter hittar du också ett par riktiga klassiker, en herrcykel som vi minns den, robust och rak i linjerna.

Med eller utan el?

Nästan alla våra herrcyklar finns också som elcyklar. Du behöver alltså inte tumma på stil för komfort. Trivs du med att dina cykelturer blir både snabbare och enklare ska du välja din nya ram från vårt el-sortiment. En enklare, skönare och fortfarande omåttligt snygg tur.

Tidlös design i tiden

Gemensamt för alla våra Monarkcyklar är det tidlösa designuttrycket med inslag av moderna trender, i kombination med ny teknik och genomtänkta detaljval. Alla våra herrcyklar konstrueras och designas av vårt passionerade produktutvecklingsteam i cykelfabriken i Varberg och vi kompromissar aldrig på kvalité. Vill du ha en riktigt bra cykel, i en rimlig prisklass är Monark det självklara valet för dig!

Läs mer
filter


2 artiklar

2 artiklar

CYCLEUROPE I SVERIGE

sjosala_logotyp

0