”Otroligt spännande att se hela processen och det är fantastiskt att allt görs här på hemmaplan i Sverige. Det är faktiskt helt unikt!”

 

Upplev Varberg på två hjul tillsammans med Krickelin (Kristin Lagerqvist). Under 2022 har vi genomfört ett härligt samarbete tillsammans med den kreativa entreprenören Krickelin. Tillsammans har vi haft en kreativ workshop där Krickelin fått stå som inspiration för en kommande Karin Limited Edition. 

Till årets Karin 26" Limited Edition 

Vi får även följa med på en somrig cykeltur längs med havet i Varberg som Krickelin har skapat tillsammans med vår härliga Monark Karla 7-vxl. Hon delar med sig av fantastiska tips på restauranger, pit-stops och badplatser som man verkligen inte får missa när man besöker vår cykelstad.

Till Karla 7-vxl

 

Kristin Lagerqvist (Krickelin)

Entreprenör, bloggare, fotograf och kreatör baserad i Varberg. Kristin Lagerqvist är en inspiratör som driver bloggen krickelins.se som är navet för hennes andra verksamheter; butiken KLco, instagram-kontot @krickelins, föreläsningar, webshop och fotografering. Hennes fokus ligger på livet vid kusten och Kristin har lång erfarenhet av att skapa kreativt innehåll - till bland annat oss på Monark!

 

 


 

 

Krickelin på besök i fabriken i Varberg

Sedan 1928 har vi producerat cyklar i Varberg med konstruktion som når bortom tillfäliga trender och med tidlös design i tiden

 


 

Krickelins Monarkcykel

ELINA, 7-VXL

Rek. pris 598 SEK/mån

Rek. pris 20 495 SEK

En dröm i smaragd för den stilmedvetne. Monark Karla är en urban hybridcykel där design med retroinfluenser kombineras med modern och praktisk funktion.

 


 

 

Besök i fabriken i Varberg

Cykeln är en del av sommaren. Längs kvällsbaden, kullerstensgatorna och ljumma nätterna blir den en del av dig. Nu är allt möjligt. Ni rör er fritt på ljummen asfalt. Vind i håret och solen i ryggen. Er egen takt och för egen kraft. 

CYCLEUROPE I SVERIGE

sjosala_logotyp

0