Cargo elcykel


En lådcykel med el-assistans är det perfekta transportmedlet för dig som söker ett transportmedel som löser vardagslogistiken på ett smidigt och enkelt sätt. Med en lastcykel från Monark blir det äntligen möjligt att byta ut bilen mot ett billigare och grönare alternativ. Att välja en lådcykel är ett aktivt val för bättre miljö och en bättre hälsa. Med en lastcykel kan du enkelt hämta upp barnen från förskolan eller plocka upp paketen på väg hem från jobbet eller varför inte ta hand om storhandlingen? Med hjälp av elmotorn i lastcykeln kan du lösa vardagspusslet utan att behöva svettas, om du inte vill såklart. Med en låda fram på cykeln har du god översikt över din värdefulla last och kan navigera på bästa sätt i trafiken.

Elassistans för en skön åktur oavsett mängd last

Med el-assistans behöver du aldrig oroa dig för att det blir för tungt att cykla med en fullastad cykel. El-assistans hjälper dig upp till 25 km/h med assistans i tre olika lägen. Monark Charles är utrustad med Elsytem från Shimano och har motorn Cargoline som är anpassad för lådcyklar. 

Stabil på två hjul

Monark Charles är en tvåhjulig lådcykel vilket gör den både stabil och lättmanövrerad. En tvåhjulig lådcykel uppfattas ofta både tryggare och lättare att hantera än en trehjulg lådcykel. Lådan på Monark Charles är tillverkad i trä och rymmer livet utan bil; matkassar, hund och barn. Lådan är 70 cm lång och 50 cm bred. Bredden kan justeras till 70 cm i överkant för att skapa utrymme för extra last, samtidigt så kan du fortfarande rulla in cykeln genom en vanlig 90 cm dörr. 

Matcha smarta tillbehör

Vi har tagit fram tillbehör som kan köpas till lastcykeln som gör det möjligt att extrautrusta din lådcykel. För att kunna cykla och skydda din last året runt finns det ett kapell som gör det möjligt att skydda innehållet i lådan från vädrets alla utmaningar. Lådan som kommer med lastcykeln går att montera av för att använda ramen utan någon insats alls för att kunna utnyttja utrymmet maximalt till olika typer av last.

Tillverkad i Sverige av närproducerat stål

Med tusentals timmar av erfarenhet från cykeltransportindustrin har Monark skapat ett nytt kapitel i Monarks historia. Monarks lådcyklar är tillverkade i Sverige av närproducerat stål. Precis som alla Monarks cyklar är din lastcykel från Monark en livstilsprodukt med en design som är tidlös men samtidigt aktuell.

Med en lastcykel från Monark blir vardagspusslet till ett nöje samtidigt som du förbättrar hälsan både för dig och för miljön.

Läs mer
filter


1 artiklar

1 artiklar

CYCLEUROPE I SVERIGE

sjosala_logotypSpectra

0