Lådcykeln med el, nytt tillskott i Monarkfamiljen. Säg hej till Charles!

 

Lådcykel.

Lastcykel.

Cargo cykel. 

Elcykel.

 

Elcykel med låda fram

Monark Charles är den första eldrivna lådcykeln som vi presenterar i Monark familjen. En tvåhjulig Long-John som är enkel att manövrera och smidig att hantera. Precis som vi känner övriga medlemmar i monarkfamiljen, är han snygg och varje detalj är noga utvald och genomtänkt. Charles är lådcykeln som förenklar valet att ställa bilen och fortsätta lösa livspusslet och familjelogistiken på ett enkelt – och inte minst roligt sätt! 

Lådcykel med plats för familjen och matkassarna

Charles är en eldriven lastcykel som gör plats för familjen, matkassarna och/eller hunden. Utrusta med barnkit och lådan ger plats för två barn. På ett praktiskt sätt kan du enkelt vinkla ut den exanderbara lådan för ännu mer packmöjligheter. Skydda din dybara last för väder och vind med matchande kapell.

Klassisk design

Monark står för tidlös design i tiden och Charles är inget undantag. Med traditionella linjer och genomtänkta materialval är Charles inte bara en praktisk elcykel och lastcykel – han är snygg också. Konstruktionen når bortom tillfälliga trender för att hålla över tid. Lika länge som cykeln fortsätter rulla ska vårt designuttryck fortsätta känns rätt i tiden.

 

 


 

  

Ett Svenskt hantverk

Charles är designad och tillverkad i Sverige, av närproducerat stål som förädlats till ramar i bygden där vår cykeltillverkning finns.
Alltid ett hantverk med omsorg i detaljerna, precis som vi har gjort sedan vi började bygga lastcyklar för många år sedan.
Monark Charles är den närproducerade lådcykeln tillverkad med svensk kvalitet för att hålla över tid och för en hållbar framtid.

 

 


Monark – vårt arv och historia

Sedan 1908 har vi utvecklat, designat och tillverkat våra cyklar på västkusten, i Varberg. Det riviga vädret har lagt grunden för den goda kvalitén och i generationer har kärleken till hantverket format våra cyklar. Vi bär med stolthet alltid med oss vårt arv och vår långa historia som präglar vår resa. Vi fortsätter, år efter år, att utveckla, designa och bygga våra cyklar med samma passion för att de ska fortsätta rulla på vägarna tillsammans med dig!

Spana in fler cyklar från Monark här 

CYCLEUROPE I SVERIGE

sjosala_logotypSpectra

0