”Otroligt spännande att se hela processen och det är fantastiskt att allt görs här på hemmaplan i Sverige. Det är faktiskt helt unikt!”

 

Upplev Varberg på två hjul tillsammans med Krickelin (Kristin Lagerqvist). Under 2022 har vi genomfört ytterligare ett samarbete tillsammans med den kreativa entreprenören Krickelin. Vi bjöd in Krickelin för ett besök i fabriken för att visa hur våra cyklar produceras i Varberg. Tillsammans har vi också arrangerat en kreativ workshop där Krickelin fått stå som inspiration för en kommande Karin Limited Edition. 

Till årets Karin 26" Limited Edition 

Vi har även under årets samarbete fått följa med på en cykeltur längs med havet i Varberg. Denna somriga cykeltur har Krickelin genomfört tillsammans med vår Monark Karla. Hon har även delat med sig av riktigt bra tips på restauranger, butiker och badplatser som man inte får missa när man besöker vår cykelstad.

Till Karla

 

Kristin Lagerqvist (Krickelin)

Entreprenör, bloggare, fotograf och kreatör baserad i Varberg. Kristin Lagerqvist är en inspiratör som driver bloggen krickelins.se som är navet för hennes andra verksamheter; butiken KLco, instagram-kontot @krickelins, föreläsningar, webshop och fotografering. Hennes fokus ligger på livet vid kusten och Kristin har lång erfarenhet av att skapa kreativt innehåll - till bland annat oss på Monark!

 

 


 

 

Krickelin på besök i fabriken i Varberg

Sedan 1928 har vi producerat cyklar i Varberg med konstruktion som når bortom tillfäliga trender. Livscyklar med tidslös design i tiden.

I år bjöd vi in Krickelin till vår fabrik där vi fick berätta mer om cykelproduktionen som funnits i så många år, men också för en kreativ workshop. Under workshopen presenterade Krickelin hennes tankar och idéer kring en framtida Karin Limited Edition - vilket är en cykel som kommer bli verklighet!

Läs Krickelins blogginlägg "Cykeln Karin på Monark - Häng med i mina tankar kring en unik design!"

 


 

Krickelins Monarkcykel

KARLA, 7-VXL

Rek. pris 334 SEK/mån

Rek. pris 10 995 SEK

En dröm i smaragd för den stilmedvetne. Monark Karla är en urban hybridcykel där design med retroinfluenser kombineras med modern och praktisk funktion.

 


 

 

Cykeltur i Varberg

Med en Monark Karla har Krickelin även passat på att ta en cykeltur i Varberg vid havet. Hon har delat med sig av många bra tips på platser som är väl värda att besöka med cykel:

  • Varbergs hamn
  • Glashyttan
  • Kallbadhuset
  • Barnens Badstrand
  • Strandpromenaden
  • Varbergs fästning
  • Kärleksparken
  • Stranden Kåsa
  • Kusthotellet
  • Subbe Fyr
 
 

CYCLEUROPE I SVERIGE

sjosala_logotypSpectra

0