Damcyklar

Damcykel från Monark

En damcykel för alla - I årtionden har Monark varit synonymt med den tidlösa hängmatteramen som utgjort kärnan av vår klassiska damcykel. Det låga insteget, den bekväma upprätta sittställningen och en generös korg fram har varit kännetecken för en pålitlig damcykel. Idag har vi breddat vårt utbud av damcyklar och har en hel del lite snabbare pendlarvarianter, fortsatt med ett lågt insteg men med en sportigare sittställning. Vi erbjuder idag en damcykel för alla och för varje tillfälle!

Vilken är den bästa damcykeln i stadsmiljö?

Oavsett om du cyklar i stadsmiljö eller på landsbygd och i mindre byar är kriterierna mer eller mindre desamma. Det viktigaste att ta hänsyn till för att köpa rätt cykel är att tänka igenom dina cykelvägar, hur långa är dem och hur ser terrängen ut? Läs mer under Vilken damcykel passar mig för att välja rätt damcykel.

Vilken damcykel passar mig?

Det första du ska fråga dig är var, när och hur du tänker använda din nya damcykel? Ska du pendla till jobbet? Är din pendlarväg lång eller kort, backig eller rak? Eller ska du kanske främst ha din damcykel till mysiga cykelturer på hemmaplan för att upptäcka nya smultronställen? Oavsett är en bra tumregel, ju backigare terräng du kommer att använda din damcykel i desto fler växlar behöver du. Ska du pendla över 5 km enkel väg kan det vara bekvämare med en Commuter damcykel som rullar både snabbare och lättare. I slutändan är valet helt och hållet ditt och vilken damcykel du väljer beror såklart även på hur cykeln ser ut. Du vill såklart hitta en damcykel som speglar dig och som du kan trivas med och njuta av år efter år.  

En damcykel att lita på. Vi utvecklar, designar och bygger våra damcyklar på den Svenska Västkusten i Varberg. Det riviga vädret har satt grunden till den goda kvalité vi utlovar med våra damcyklar. Vi gör alltid vårt bästa för att fortsätta utveckla, förbättra och förädla våra damcyklar till att bli riktigt trogna cykelvänner som finns med dig på livets alla vägar, korta och rak som långa och krokiga.

Läs mer
filter


10 artiklar

10 artiklar

CYCLEUROPE I SVERIGE

sjosala_logotypSpectra

0