”Min Karin cykel är unik och klassisk på samma gång, med skira blomsterdekaler och rottingkorg”

 

Karin Krickelin är lika skir och ljuv som sommaren. En limited edition modell som är framtagen i ett samarbete mellan Monark och Kristin ”Krickelin” Lagerqvist. Kristin är en etablerad entreprenör, bloggare och inspiratör från västkustpärlan Varberg, precis som vi – Monark.


”Med utgångspunkt i min passion för växter och inspiratörer från förr ville jag skapa en Karin som var klassisk och stilren, som kan leva över generationer och bli vackrare med åren”

Till Karin Krickelin Ltd 2024

Karin Krickelin är sprungen ur en vision om att bära en historia från förr. Stora inspiratörer från tidigare epoker har visat vägen. Stilsäkra och berättande kvinnor som Karin Larsson och Selma Lagerlöf har satt känsla och färg. Cykeln ska spegla en förlängning av hemmet och plaggen du bär – vara en del av din stil och vara dåtid och samtid på samma gång. Den dova gröna tonen harmonierar med träpanelen från Karin Larssons hem och de skira blomsterdekalerna är alla unika och applicerade för hand – en efter en. Till cykeln hör en korg i konstrotting som flörtar med gammal tradition men i hållbar kvalité från idag. Korgen går att klicka av så du kan bära med din picknick eller dina badkläder ner till kvällsdoppet.

 


Kristin "Krickelin" Lagerqvist

Entreprenör, bloggare, fotograf och kreatör baserad i Varberg. Kristin Lagerqvist är en inspiratör som driver bloggen krickelins.se som är navet för hennes andra verksamheter; butiken K.Lagerqvist, instagram-kontot @krickelins, föreläsningar, webshop och fotografering. Läs mer om Kristin här

 

 

Karin Krickelin Ltd 2024

KARIN KRICKELIN, 7-VXL

Rek. pris 299 SEK/mån / Rek. pris 8 995 SEK

Karin Krickelin har precis som våra andra Karin cyklar den karaktäristiska svängda hängmatteramen som skapades för över hundra år sedan och som varsamt uppdaterats genom åren. Med hjul som rullar lätt, en bekväm sadel och ergonomiska handtag är Karin Krickelin en skön cruiser i alla lägen - på väg hem från picknicken, till kvällsdoppet eller hem från jobbet. 


 

 

 

Från blankt papper till färdig cykel

Idén föddes om att göra något tillsammans - Två Varbergsprofiler, Krickelin och Monark. 

Monarks klassiska och stilsäkra Karin ram släpps varje år som en Limited Edition utgåva. 2024 landade designuppdraget hos Kristin "Krickelin" Lagerqvist. 

Med en stark känsla för färg och form och tydliga visioner för vad cykeln skulle spegla tog Karin Krickelin form. En cykel som representerar dåtid och nutid på samma gång och går bortom tillfälliga trender. 

Mer om Karin Krickelin


 

CYCLEUROPE I SVERIGE

sjosala_logotypSpectra

0