Jag tycker cykling är det ultimata sättet att ta sig runt på, framförallt när man bor i Stockholm med allt vad det innebär. Att slippa köer i bil eller trängsel i tunnelbanan är verkligen något jag insåg tidigt att jag kunde vara utan.


Under sensommaren och hösten 2022 har Philip Conradsson startat och avslutat sina dagar med en Monark på Stockholms gator. Som samarbetspartner till Monark har Philip fått uppleva härligheten med att cykla till sitt nästa möte, gymmet eller en plåtning – alltid i tid och med en stilikon till cykel.

Med elcykeln Sture har Philip transporterat sig genom Stockholm med en cykel som har en tidlös design i tiden, samtidigt som den är utrustad med den senaste elcykelteknologin.

Till Sture

 

Philip Conradsson

Modell, stylist och inspiratör baserad i Stockholm. Philip Conradsson är en kreativ inspiratör, modell och stylist baserad i Stockholm med lång erfarenhet inom innehållsskapande, och med en bagkrund som skribent. Idag är Philips största fokus att jobba tillsammans med varumärken via hans sociala medier (@conradssonphilip), vilket är något han trivs väldigt bra med.

 

 

 


 

Philips Monarkcykel

STURE, 7-VXL

Rek. pris 779 SEK/mån

Rek. pris 26 995 SEK

Monark Sture – elcykeln för den som vill ha en stark stilikon som sticker ut, men som arbetar i det tysta.

 


 

 

Var hittar Philip sin inspiration?

Vi på Monark har sedan länge sett Philip som en given match för ett ambassadörskap, med hans stilsäkerhet och kreativa innehållsskapande i den urbana miljön. I en tidigare intervju med honom ställde vi frågan; var hittar du din inspiration?

"Väldigt olika, kan vara alltifrån en bra film, tidningar, böcker eller Instagram till att åka på en resa eller umgås med likasinnade. Jag tror det är svårt att bestämma sig för när man ska hitta inspiration utan istället alltid försöka ha ett öppet sinne och vara mottaglig. Min erfarenhet är att inspiration ofta kommer till en när man minst anar det och det sällan hjälper att söka efter den."

Till Philips instagram

CYCLEUROPE I SVERIGE

sjosala_logotypSpectra

0