Elcykel herr

Varje Monark herrcykel är en perfekt kombination av prestanda och modern stil, skapad för att lyfta din cykelupplevelse till nya höjder. En elcykl herr är designad för att matcha din livsstil och öka din framkomlighet i staden och längst landsvägen. Med en stilsäker elcykel herr behåller du stilen men tar dig fram både snabbare och med högre komfort.

Urban och tidlös design

Våra elcyklar för herrar är inte bara ett färdmedel, de är en stilfull accessoar för den moderna mannen. Tidlös design möter urban stilsäkerhet i varje Monark-modell. Oavsett om du väljer Sture eller Nytan med sina kraftfulla centermotorer, kommer du att cykla med stil och självförtroende på en elcykel herr. Bland våra elcyklar för herrar finns även den mindre vikbara cykeln Delbar som är en lätt och smidig elcykel herr som är perfekt både för semestern och pendling med tåg.

 

Storlek för alla

För oss är varje cyklist unik, och därför erbjuder Monark herrcyklar i flera storlekar för att passa din kropp och stil. Nytan finns i storlek 51 och 55 och är en perfekt cykel för stadsmiljön. Sture finns också i två storlekar 53 och 58 för att vara anpassad för flera personer. Delbar är justerbar både i styre och sadel och ges därför enbart i en storlek, stl. 38.

  • Stl 38: Vikbar cykel och justerbart styre/sadel 150 – 200 cm
  • Stl 51: Perfekt mellan 160 cm och 180 cm
  • Stl 53: Passar för längder mellan 165 – 185 cm
  • Stl 55: Komfort för dig mellan 175 – 190 cm
  • Stl 58: Perfekt för dig mellan 180 – 200 cm

 

Kraftfulla Motoralternativ för Stadens Tempo

Monark Elcyklar för Herrar är inte bara transportmedel, de är din kraftfulla följeslagare genom stadens pulserande tempo. Välj mellan framhjulsmotor för smidig acceleration och enkel manövrering genom stadstrafiken eller centermotor för att känna kraften i varje pedaltramp och ta dig uppför stadens backar med lätthet.

 

Upptäck Urbana Äventyr med Monark

Utforska vårt spännande sortiment av Elcyklar för Herrar och låt Monark bli din bästa vän under dina kommande urbana äventyr. Varje Monark herrcykel är en inbjudan att cykla med elegans, bekvämlighet och stil. Från affärsmötet till avslappnade cafébesök, Monark tar dig dit du vill vara med kompromisslös stil.

Läs mer
filter


2 artiklar

2 artiklar

CYCLEUROPE I SVERIGE

sjosala_logotypSpectra

0