Nyheter

  • Välj kategori
  • Cykelstil
  • Tävling
  • Elcykel
  • Elcykelstudion
  • Event
  • Cykelhistorier
  • DIY

Koll på Monarks Commuter kollektion – möt en elektrisk vår

I Monarks commuter kollektion har utgångpunkten varit att skapa snygga och tidlösa cyklar för pendlaren. Cyklarna tar sin ansats ifrån stilrena retroikoner och varje cykelmodell har anpassade och noga utvalda detaljer. Nu finns samtliga Commuter modeller även med el-assistans.

Läs mer

Publicerat:

2021-03-26 13.26

Karin Dorsia

Karin för sammetsdraperiet åt sidan och kikar på den dansande folksamlingen på andra sidan. Långklänningarna sveper över golvet och manschettknapparna glänser i det dova ljuset från kristallkronorna. Allt hennes arbete med hotellet kommer ikväll bli verklighet, men huvudrollen är inte hennes....

 
Läs mer

Publicerat:

2019-07-02 13.57

AVS - PAKETHÅLLARE MED KLICKFÄSTEN

Vår största drivkraft är cykeln. Vi vill också att cykeln ska bidra till ditt driv och vara din hjälpande hand, därför har vi utrustad utvalda pakethållare med AVS-klicksystem. Med det integrerade klicksystemet kan du enkelt fästa väskor, korgar och andra accessoarer direkt på pakethållaren, för att du så enkelt som möjligt ska få den bärhjälp du behöver.

Läs mer

Publicerat:

2019-05-19 18.24

Var dag är en fest, när du vill

Ibland kan positive vibe-citat och klyschor om härlighet vara lite uttröttande. Det kommer sådana där dagar när positiva klubben-kvoten inte riktigt uppfylls och då behöver vi hitta guldglimtarna i vardagen för att kippa efter den energi vi kan få. 

Läs mer

Publicerat:

2019-05-19 17.27

Utanför ramarna

För oss går kvalitet, funktion och design hand i hand. Därför har vi utvecklat en kollektion commutercyklar som förfinar övergången mellan ett attraktivt utseende och skön problemfri cykling, oavsett var dina hjul ska ta dig.  

Läs mer

Publicerat:

2019-05-16 12.21

Joakim designade sin elcykel i elcykelstudion, idag fick han se den byggas!

Lagom till jul lanserade vi Monark Elcykelstudion där du kan designa din egen elcykel! För att fira in det ordentligt publicerade vi en tävling med väldigt enkla spelregler: Designa din elcykel, dela i ditt Facebookflöde med hashtagen #monarkelcykelstudion för att vara med och tävla om just den elcykeln. Och så många fina bidrag vi fick in! 

Läs mer

Publicerat:

2018-01-15 10.14

Årets julklapp - Elcykeln

Elcykeln valdes i år helt rättvist till Årets julklapp i år. Den utvalda klappen ska representera samtiden, ett nyväckt intresse, samt vara en storsäljare enligt kriterierna från HUI Research som varje år utser årets julklapp.

Läs mer

Publicerat:

2017-11-21 10.36

I elcykelstudion är ingen elcykel den andra lik - designa och beställ online, hämta i butik

En egendesignad elcykel, skapad av dig online och handbyggd av passionerade cykelälskare i Varberg. Nu är det möjligt, med helt nya Elcykelstudion. Monark möter upp elcykeltrenden och gör det enklare och mer spännande än någonsin att köpa en elcykel.

Läs mer

Publicerat:

2017-11-15 10.39

Vinn en cykel!

Just nu kanske du står i vår monter på Svenska Cykelmässan i Göteborg, eller så har du precis upptäckt att vi är här via dina flöden. Mellan 3-5 mars 10.00-18.00 (10.00-17.00 på söndag) finns vi på plats på mässan med våra urbana cyklar, kom förbi och säg hej om du inte redan är här

Läs mer

Publicerat:

2017-03-03 10.41

Ett sommaräventyr för att uppmärksamma alzheimers sjukdom

När Teres Arvidssons pappa gick bort i Alzheimers sjukdom förra året lovade hon sig själv att leva för honom och att göra allt för att uppmärksamma Alzheimerfonden. När också hennes morbror Willy insjuknande bestämde sig Teres för hedra de två familjemedlemmarna på morbrorns gamle älskade tandemcykel som han varsamt tagit hand om i alla år.

Läs mer

Publicerat:

2016-10-20 11.03

Ahoy, sailorboy!

Långt borta i mörkret syns ljuset från en fyr som anstränger sig för att hålla lågan vid liv i den hårda stormen. Regnet rinner ner från den redan genomblöta mössan och sjömannen vänder sig om mot besättningen. De kämpar för att hålla kursen genom ovädret, men det är inte långt kvar nu, den långa resan närmar sig sitt slut.

Läs mer

Publicerat:

2016-10-11 11.14

Snygg och Hjälmvänlig frisyr

Hjälmfrisyr behöver inte vara så farligt som det låter, tvärtom! Med Kajsas stiltips fixar du lätt en snygg frisyr som passar suveränt till skola/jobb OCH under hjälmen, utan att det ser platt och tråkigt ut är du kommer fram.

Läs mer

Publicerat:

2016-06-13 11.27

Karin tipsar - enkel hemmagjord glass!

Värmen har tagit oss med storm och utomhus-häng i solen känns mer lockande än någonsin! Varför inte ta en cykeltur i helgen till din favoritplats med picknick i cykelkorgen? Här kommer ett superenkelt och gott glassrecept för 2 personer, perfekt för picknick-filten:

Läs mer

Publicerat:

2016-05-13 11.51

Låt oss presentera: Karin ice cream

Med jämna mellanrum görs Monarks äldsta och mest klassiska ramtyp Karin om i en ny specialmodell. Denna vår med ett riktigt glassigt tema. Låt oss presentera: Karin Ice Cream!

Läs mer

Publicerat:

2016-03-21 11.56

Premiär för cykelnyheter på sweden bike mässan

18 – 20 mars är det dags för cykelälskare att träffas på Sweden Bike mässan i Stockholm. I vår monter Nr 8 råder premiäryta för Monarks nya ”limited edition” av den populära cykelklassikern Karin.

Läs mer

Publicerat:

2016-03-04 11.58

15 artiklar

CYCLEUROPE I SVERIGE

sjosala_logotyp PEAK_logotyp

0