Nyheter

  • Välj kategori

Det sitter i detaljerna

Det är detaljerna som gör det, lite som pricken över i:et. Därför lägger vi stor vikt och noggranhet även när vi uttvecklar de små sakerna och tillbehören till våra cyklar. Vi tänker på det lilla och de praktiska, på små saker som du kanske inte själv hade tänkt på men som gör dig lycklig för att någon annan gjorde det. Smarta sadel väskor, rem för att knäppa fast ett fladdrigt byxben eller ett hantag för att smidigare kunna lyfta din cykel över en trappa. 

Läs mer

Publicerat:

2023-03-14 13.26

Sommarfavoriter du inte får missa i Varberg

Vi har en given gemensam nämnare med vår Karin-kompis ”Krickelin” – nämligen vår hemstad Varberg. En riktig sommar-pärla som lever upp under årets varmaste månader och en helt klockren stad att uppleva från cykeln. Vi har frågat Krickelin om hennes bästa sommartips i Varberg.

Läs mer

Publicerat:

2023-05-16 10.47

Koll på Monarks Commuter kollektion – möt en elektrisk vår

I Monarks commuter kollektion har utgångpunkten varit att skapa snygga och tidlösa cyklar för pendlaren. Cyklarna tar sin ansats ifrån stilrena retroikoner och varje cykelmodell har anpassade och noga utvalda detaljer. Nu finns samtliga Commuter modeller även med el-assistans.

Läs mer

Publicerat:

2023-04-11 13.26

Smart klickfäste för väskor och tillbehör

Vår största drivkraft är cykeln. Vi vill också att cykeln ska bidra till ditt driv och vara din hjälpande hand, därför har vi utrustad utvalda pakethållare med AVS-klicksystem. Med det integrerade klicksystemet kan du enkelt fästa väskor, korgar och andra accessoarer direkt på pakethållaren, för att du så enkelt som möjligt ska få den bärhjälp du behöver.

Läs mer

Publicerat:

2023-02-23 18.24

Vårsurr med Krickelin

Det är måndag, slutet av april och solen gör sig lika påmind som våren. Det är en sådan där klassisk förmiddag i vårtider när det ser ut som sommar men den kalla bitande vårvinden ser till att man inte gör något förhastat, som att cykla i bara tröja eller lämna vantarna i hallen. Monark DELbar rullas ut ur Monarkhuset i Varberg för att ta sig den knappa kilometern ner till KLco på Brukstorget där vi bestämt träff med vår Karin-vän Kristin, mer känd som Krickelin i sociala medier och bloggvärlden. Det blir en bubblig stund och bra surr om cykling i Varberg, inspiration och egenföretagande – Om trender och icke-trender, att välja sin livsstil och om att göra slut med blått.

Läs mer

Publicerat:

2021-03-26 13.26

5 artiklar

CYCLEUROPE I SVERIGE

sjosala_logotypSpectra

0