I Monarks commuter kollektion har utgångpunkten varit att skapa snygga och tidlösa cyklar för pendlaren. Cyklarna tar sin ansats ifrån stilrena retroikoner och varje cykelmodell har anpassade och noga utvalda detaljer. Nu finns samtliga Commuter modeller även med el-assistans.

- Våra designers har ansträngt sig för att skapa en palett av uttryck som bygger på Monarks tidlösa designspråk i kombination med ny teknik och komponenter av hög kvalitet. När vi tillsatte el var designen och uttrycket fortsatt vår högsta prioritet. Vi vill att våra Monark-cyklister ska känna sig snyggast genom stan helt enkelt, förklarar Johanna Smedberg, ansvarig för Monarks produktutveckling.

Samtliga Commuter-modeller finns som elcyklar och det är slående hur bra cyklarnas design och uttryck består med välintegrerad motor och slimmade batterier. Att Elcyklarna är framtagna utan att gör avkall på cykelns grunddesign går knappast att anmärka på. Hela Monarks cykel-sortiment 2021 finns tillgängligt på monark.se

Cyklarna som sticker ut 2021

2021 är det Karla och Sture som är riktmärkena i Commuter-kollektionen hos Monark. Trendiga och retro på samma gång, avskalade och spännande - Karla och Sture är definitionen av Monarks ledord: tidlös design i tiden!