Nyhet

Karin Krickelin, 7-vxl

Karin Krickelin, 7-vxl

299 SEK / mån
Totalt Rek. pris
8 995 SEK
Delbetalning* per månad vid 36 månader

* Måste fyllas i

8 995 SEK
Visa butikssaldo hos närmaste utlämningsställe
Karin Krickelin är lika skir och ljuv som sommaren. En limited edition modell som är framtagen i ett samarbete mellan Monark och Kristin ”Krickelin” Lagerqvist. Kristin är en etablerad entreprenör, bloggare och inspiratör från västkustpärlan Varberg, precis som vi – Monark.
”Med utgångspunkt i min passion för växter och inspiratörer från förr ville jag skapa en Karin som var klassisk och stilren, som kan leva över generationer och bli vackrare med åren”
Karin Krickelin är sprungen ur en vision om att bära en historia från förr. Stora inspiratörer från tidigare epoker har visat vägen. Stilsäkra och berättande kvinnor som Karin Larsson och Selma Lagerlöf har satt känsla och färg. Cykeln ska spegla en förlängning av hemmet och plaggen du bär – vara en del av din stil och vara dåtid och samtid på samma gång. Den dova gröna tonen harmonierar med träpanelen från Karin Larssons hem och de skira blomsterdelakerna är alla unika och applicerade för hand – en efter en. Till cykeln hör en korg i konstrottning som flörtar med gammal tradition men i hållbar kvalité från idag. Korgen går att klicka av så du kan bära med din picknick eller dina badkläder ner till kvälldoppet.
Karin Krickelin har precis som våra andra Karin den karaktäristiska svängda hängmatteramen som skapades för över hundra år sedan och som varsamt uppdaterats genom åren. Med hjul som rullar lätt, en bekväm sadel och ergonomiska handtag är Karin Krickelin en skön cruiser i alla lägen - på väg hem från picknicken, till kvällsdoppet eller hem från jobbet. Rejäla skärmar i plåt, pakethållare, lås, stöd, ringklocka, reflexer och belysning, gör Karin Krickelin lätt att föra fram i alla väder.
Mer om Kristin Lagerqvist – Kristin är entreprenören och inspiratören som driver bloggen krickelins.se som är navet för hennes andra verksamheter; butiken KLco, instagram-kontot @krickelin, föreläsningar, webshop och fotografering. Läs mer om Kristin ”Krickelin” Lagerqvist här

Kortfakta

Ram
Aluminium
Antal Växlar
7
Växelreglage
Shimano® Nexus® 7 Vridreglage
Bromsar
Shimano® Bak:Navbroms Fram:V-broms
Vevparti
Spectra 42T 170 mm
Styrstam
Aluminium/rostfritt stål
Styre
Aluminium 610mm
Sadelstolpe
Aluminium silver 27,2x300
Sadel
Spectra Commo Brun
Däck
Spectra Pergo Duramax Reflex 40-622

Teknisk Specifikation

Ram
Aluminium
Antal Växlar
7
Växelreglage
Shimano® Nexus® 7 Vridreglage
Bromsar
Shimano® Bak:Navbroms Fram:V-broms
Vevparti
Spectra 42T 170 mm
Styrstam
Aluminium/rostfritt stål
Styre
Aluminium 610mm
Sadelstolpe
Aluminium silver 27,2x300
Sadel
Spectra Commo Brun
Däck
Spectra Pergo Duramax Reflex 40-622
Handtag
Herrmans Primergo
Pedaler
Nylon med antislip
Skärmar
Stål, lackerat i cykelns färg
Stöd
ATRAN PARKO Aluminium, optimal support
Pakethållare
Aluminium med AVS
Lås
AXA Solid +
Belysning
Fram:Diodlampa Bak: Diodlampa
Vikt
18.5
Kassett
Shimano® 20T
HjulFälg
Shimano/Spectra
Kedja
Spectra/KMC rostskyddsbehandlad.
Upplägg avgift 495 SEK
Månadspris(36 mån)
299 SEK
Kreditkostnad 2259 SEK
Effektiv Ränta 0.1643 %
Totalbelopp 11254 SEK

Detaljer

Karin Krickelin är lika skir och ljuv som sommaren. En limited edition modell som är framtagen i ett samarbete mellan Monark och Kristin ”Krickelin” Lagerqvist. Kristin är en etablerad entreprenör, bloggare och inspiratör från västkustpärlan Varberg, precis som vi – Monark. ”Med utgångspunkt i min passion för växter och inspiratörer från förr ville jag skapa en Karin som var klassisk och stilren, som kan leva över generationer och bli vackrare med åren” Karin Krickelin är sprungen ur en vision om att bära en historia från förr. Stora inspiratörer från tidigare epoker har visat vägen. Stilsäkra och berättande kvinnor som Karin Larsson och Selma Lagerlöf har satt känsla och färg. Cykeln ska spegla en förlängning av hemmet och plaggen du bär – vara en del av din stil och vara dåtid och samtid på samma gång. Den dova gröna tonen harmonierar med träpanelen från Karin Larssons hem och de skira blomsterdelakerna är alla unika och applicerade för hand – en efter en. Till cykeln hör en korg i konstrottning som flörtar med gammal tradition men i hållbar kvalité från idag. Korgen går att klicka av så du kan bära med din picknick eller dina badkläder ner till kvälldoppet. Karin Krickelin har precis som våra andra Karin den karaktäristiska svängda hängmatteramen som skapades för över hundra år sedan och som varsamt uppdaterats genom åren. Med hjul som rullar lätt, en bekväm sadel och ergonomiska handtag är Karin Krickelin en skön cruiser i alla lägen - på väg hem från picknicken, till kvällsdoppet eller hem från jobbet. Rejäla skärmar i plåt, pakethållare, lås, stöd, ringklocka, reflexer och belysning, gör Karin Krickelin lätt att föra fram i alla väder. Mer om Kristin Lagerqvist – Kristin är entreprenören och inspiratören som driver bloggen krickelins.se som är navet för hennes andra verksamheter; butiken KLco, instagram-kontot @krickelin, föreläsningar, webshop och fotografering. Läs mer om Kristin ”Krickelin” Lagerqvist här
Andra produkter i kategorin
CYCLEUROPE I SVERIGE

sjosala_logotypSpectra

0