Commuter

Tidlöst och trendigt i ett - commutercyklar eller pendlarcykel, för dig som söker en hybridcykel med stil. Här har våra designer ansträngt sig för att skapa en palett av uttryck som bygger på Monarks tidlösa designspråk i kombination med ny teknik och komponenter av hög kvalitet som gör cyklingen till ett problemlöst nöje, över tid.Stilrena retro-ikoner med vill-ha-känsla!

Lätt och rätt rullar du till jobbet på det senaste när det gäller sportcyklar. Snyggare, snabbare och mer i tiden är någonsin är Monarks pendlarcyklar. Hitta din favorit bland damcyklar och herrcyklar som dessutom platsar i vilket vardagsrum som helst. Vill du ha extra skjuts? Då finns de flesta av våra commutermodeller som elcykel

Våra commutercyklar är utvecklade och designade av vårt produktutveckligsteam i Varberg. Vägg i vägg finns kollegorna som byggt din nya Monarkcykel. Vi är glada över att du hittat till våra senaste tillskott i Monarkfamiljen och hoppas att du hittar den cykel som identifierar just dig. Lycka till!

Läs mer
filter


2 artiklar

2 artiklar

CYCLEUROPE I SVERIGE

sjosala_logotypSpectra

0