Elcyklar

Tiden går och tiden förändras, från cykel till pendlarvän och kanske till din nästa andrabil. Du tar dig svettfritt, bestämmer själv hur hård knuff du vill ha uppförs och vilken inställning du vill ha till motvind. Elcykeln är en möjliggörare, en ersättare och ett val för den medvetna. Ett val för miljön, för din hälsa, din ekonomi och framtiden. Att Monark blir en Elcykel är en självklarhet för oss, det är en del av utvecklingen och ett viktigt steg framåt. Vi ligger alltid i framkant när det gäller stil och trender, och låt oss bara säga såhär – elcykeln är inte en fluga!

VI TILLSATTE BARA EL

När vi på Monark har utvecklat våra elcyklar har vi gjort det med utgångspunkt i det formspråk som kännetecknar oss. Tidlös design i tiden, retro och trendigt på samma gång. Och utan att göra avkall på den genomtänkta design och uttryck som gjort Monark till en stilikon genom alla tider. Vi har gett plats åt motor fram och batteri bak och berikat cykeln med alla fina fördelar som en elcykel bär med sig. Men, fortsatt har den tidlösa designen i tiden satt tonen - Vi tillsatte helt enkelt bara el, för dig och för framtiden!

E-KARIN

Sveriges mest sålda cykeloriginal finns nu också som elcykel. Med samma vackra former och tidlösa design, är hon fortfarande urbilden av en damcykel, det enda som hänt är att hon fått el och blivit ett med tiden och utvecklingen. Vi har utrustat Karin med motor fram och batteri bak och hon är idag den perfekta elcykel för en behaglig pendling, för en glassig tur i solnedgången eller för att orka den sista uppförsbacken.

PENDLA MED STIL

Våra Commuter cyklar har också förvandlats till elcyklar. Vi kallar dem urbana pendlarcyklar för dig som gärna ser att din elcykel blir en förlängning av din stil. Vi utvecklar commuter elcykeln i en skön retrokänsla men tar ett tydligt avstamp i de senaste trenderna. Resultatet är, vad vi själva skulle vilja påstå, den stilsäkraste elcykeln på marknaden.

ELCYKLAR FÖR RESAN

Med DeELbar kan du ta elcykeln till, och på tåget utan extra kostnad. Du kan enkelt ta med elcykeln med på semestern, i husbilen eller på segelbåten. Denna hopfällbara elcykel är lika smart som den är snygg. Och mitt i prick för dig som vill vara praktisk men inte göra avkall på stilen.

Läs mer
filter


3 artiklar

3 artiklar

CYCLEUROPE I SVERIGE

sjosala_logotypSpectra

0