Elcykel dam

Vi förenar kraft och elegans i vårt genomtänkta sortiment av Elcyklar för Damer. Varje elcykel dam är en perfekt kombination av prestanda och elegans, skapad för att ta din cykelupplevelse till nya höjder. 

Tidlös design och klassisk tradition

Våra elcyklar för damer är skapade efter tidlös design och klassisk tradition. Cykelns ram är omsorgsfullt utformad för att ge cykeln både praktiska och stilsäkra egenskaper. Våra elcyklar för damer finns både som den klassiska och älskade Karinramen, med både center- och framhjulsmotor. Men vi erbjuder också våra pendlarfavoriter som Karla och Nytan som elcykel dam med centermotorer. 

Passform som Är Skräddarsydd för Dig

Vi förstår att alla cyklister är unika, och därför strävar vi efter att erbjuda den perfekta passformen för varje person som cyklar. Våra Monark damelcyklar finns i flera storlekar. Karinramarna kommer i 26” / stl. 47 som är perfekta för tonåringar eller för dig som är kortare. Samtliga modeller finns i stl. 51 och vår modell Nytan finns både i 51 och 55.

  • Stl 47:  Idealisk för dig mellan 140 – 160 cm
  • Stl 51: Passar perfekt för längder mellan 160 cm och 180 cm
  • Stl 55: Designad för dig mellan 175 – 190 cm

Framhjuls- eller centermotor?

Monark elcykel dam är inte bara cyklar, de är kraftfulla följeslagare på varje resa. Våra el-system ger dig den extra skjutsen när du behöver det som mest. Oavsett om du vill cykla bekvämt i motvind eller ta dig upp för stadsbackarna, kommer Monark att göra varje pedaltramp till en bekväm åktur. Elcykel dam finns både med framhjulsmotor och centermotor. Framhjulsmotor ger dig en känsla av bli dragen fram längst vägarna. Du får garanterat en bekväm åktur och tar dig enkelt uppförbakar och genom motvinden. En centermotor förstärker istället kraften i dina tramptag och ger en känsla av superkraft i benen. En centermotor är kraftfullare än en framhjulsmotor och är idealisk för dig som vill kunna dra en cykelvagn, eller packa cykeln tungt.

Utforska vårt omfattande sortiment av Elcyklar för Damer och upplev varför Monark är synonymt med överlägsen kvalitet och design. Varje Monark-elcykel är noga framtagen för att bli en perfekt  följeslagare till dig i pendlarspåret eller på dina kommande cykeläventyr.

Läs mer
filter


4 artiklar

4 artiklar

CYCLEUROPE I SVERIGE

sjosala_logotypSpectra

0