Monarks äldsta och mest klassiska ramtyp ligger till grund för vår cykelmodell Karin som vi nu presenterar i en ny färg – Sand.


 

Monark Sand

Nu är den här - vår klassiker Monark Karin i den vackra färgen Sand. En bekväm sadel och ergonomiska handtag gör Karin till en skön cruiser, på väg hem från festen, på utflykten eller påväg till jobbet. Självklart är Karin utrustad med givna saker som skärmar i plåt, lås, stöd, ringklocka, reflexer och belysning.

Finns tillgänglig med och utan el. Nu även i storleken 26" för de yngre cyklsiterna.

Till cyklarna

 

 

 


 

Monark Sand

KARIN, 7-VXL

Rek. pris 779 SEK/mån

Rek. pris 26 995 SEK

Med el

 

KARIN 26", 3-VXL

Rek. pris 584 SEK/mån

Rek. pris 19 995 SEK

Med el

KARIN, 7-VXL

Rek. pris 279 SEK/mån

Rek. pris 8 995 SEK

Utan el

 


 

 

Historien om Karin

Sveriges mest sålda cykelmodell är en historia för sig. Monarks äldsta och mest klassiska ramtyp ligger till grund för Karin. Den ursprungliga versionen, med den karakteristiska svängda ramen, skapades för över hundra år sedan, Traditionen att ge personnamn åt cykelmodeller blev Monarks signum från 1930-talet och framåt. Oftast hade dessa namn en koppling till kungafamiljen. Från 1950-talet började cyklarna likna dagens Karin. Första gången namnet Karin används är 1999, men det skulle dröja ytterligare några år innan de började produceras i limited edition-varianter.

 

CYCLEUROPE I SVERIGE

sjosala_logotypSpectra

0