Företagscyklar

Lite administration – mycket värde för medarbetarna

Har du hört talas om Cycleurope Företagscyklar? Monark är en del av den här organisationen som jobbar med förmånscyklar och specialanpassade lösningar för företagscyklar. Tack vare den här gruppen kan vi hjälpa dig och ditt företag genom hela processen med att skaffa förmåncyklar. Från uppstart och leverans till service och underhåll. Med hjälp av den digitala portalen blir administrationen absolut minimal för dig. Lär dig mer om gruppen och ta kontakt via cycleuropeforetagscyklar.se

Alla typer av cyklar – med ditt företags logotyp

Profilerade cyklar, alltså cyklar med företagets logotyp, blir allt mer populära. Både som vanliga cyklar och elcyklar. De här specialanpassade uppläggen ger din personal eller medarbetare tillgång till cyklar att använda i tjänsten, eller skapar ett förmånligt upplägg för att de ska kunna skaffa en cykel för privat bruk. I koncepten kan du välja cyklar som både passar företagets och de anställdas behov. Vi har stenkoll på regelverket och kan därför hjälpa dig hitta den mest förmånliga lösningen för förmåncyklar och poolcyklar.

Svenskproducerade cyklar – pålitlig kvalitet

Cyklarna byggs och utvecklas i vår fabrik i Varberg. Vi har ett stort nätverk av återförsäljare över hela landet som sköter distributionen, underhållet och servicen av cyklarna.  Vår kunskap och våra återförsäljares erfarenhet gör att du alltid har tillgång till hjälp och råd. Det har aldrig varit enklare att skaffa och underhålla ett stall med företagscyklar!

 

CYCLEUROPE I SVERIGE

sjosala_logotypSpectra

0