18 artiklar

Vi har en given gemensam nämnare med vår Karin-kompis ”Krickelin” – nämligen vår hemstad Varberg. En riktig sommar-pärla som lever upp under årets varmaste månader och en helt klockren stad att uppleva från cykeln. Vi har frågat Krickelin om hennes bästa sommartips i Varberg.

Läs mer
Postat i Nyheter av monark -

Karin rullar med Säker Stil

2021-03-26 13.26

Karin är ute och rullar med säker stil - I dubbel bemärkelse. Under våren har vår ikoniska och stilsäkra Karin fått flytta in hos Säker stil-gänget för att rulla längst Stockholms gator, mellan möten, matchande blomster och glädjefyllda utflykter. 

Läs mer
Postat i Nyheter av monark -

I Monarks commuter kollektion har utgångpunkten varit att skapa snygga och tidlösa cyklar för pendlaren. Cyklarna tar sin ansats ifrån stilrena retroikoner och varje cykelmodell har anpassade och noga utvalda detaljer. Nu finns samtliga Commuter modeller även med el-assistans.

Läs mer
Postat i Nyheter av monark -

Vårsurr med Krickelin

2021-03-26 13.26

Det är måndag, slutet av april och solen gör sig lika påmind som våren. Det är en sådan där klassisk förmiddag i vårtider när det ser ut som sommar men den kalla bitande vårvinden ser till att man inte gör något förhastat, som att cykla i bara tröja eller lämna vantarna i hallen. Monark DELbar rullas ut ur Monarkhuset i Varberg för att ta sig den knappa kilometern ner till KLco på Brukstorget där vi bestämt träff med vår Karin-vän Kristin, mer känd som Krickelin i sociala medier och bloggvärlden. Det blir en bubblig stund och bra surr om cykling i Varberg, inspiration och egenföretagande – Om trender och icke-trender, att välja sin livsstil och om att göra slut med blått.

Läs mer
Postat i Nyheter av monark -

Karin i färgen sparkling rouge är i år en riktig vårkyss, en djup färg fylld av förväntan som glimmar med samma vårkänslor som ett nyutslaget körbärsträd i full blom. Trend, vår och stilsäkerhet var ledorden när denna otroliga färgen togs fram och blev ett med vår favoritcykel Karin. 

Läs mer
Postat i Nyheter av monark -

Karin Sparkling Rouge

2021-03-26 13.26

Nu är den här - vår omtyckta klassiker Karin i vårens trendigaste färg, Sprakling Rouge. Finns både med och utan EL. Karin är Sveriges populäraste damcykel, lika omtyckt av killar som tjejer – av unga som gamla. Den utmärkande svängda hängmatteramen skapades för över hundra år sedan av dåtidens formgivare i Varberg och har varsamt uppdaterats med åren. En tidlös klassiker i tiden helt enkelt!

Läs mer
Postat i Nyheter av monark -

Det sitter i detaljerna

2021-03-26 13.26

Det är detaljerna som gör det, lite som pricken över i:et. Därför lägger vi stor vikt och noggranhet även när vi uttvecklar de små sakerna och tillbehören till våra cyklar. Vi tänker på det lilla och de praktiska, på små saker som du kanske inte själv hade tänkt på men som gör dig lycklig för att någon annan gjorde det. Smarta sadel väskor, rem för att knäppa fast ett fladdrigt byxben eller ett hantag för att smidigare kunna lyfta din cykel över en trappa. 

Läs mer
Postat i Nyheter av monark -

Karin Dorsia

2019-07-02 13.57

Karin för sammetsdraperiet åt sidan och kikar på den dansande folksamlingen på andra sidan. Långklänningarna sveper över golvet och manschettknapparna glänser i det dova ljuset från kristallkronorna. Allt hennes arbete med hotellet kommer ikväll bli verklighet, men huvudrollen är inte hennes....

 
Läs mer
Postat i Nyheter Nyheter av monark -

Vår största drivkraft är cykeln. Vi vill också att cykeln ska bidra till ditt driv och vara din hjälpande hand, därför har vi utrustad utvalda pakethållare med AVS-klicksystem. Med det integrerade klicksystemet kan du enkelt fästa väskor, korgar och andra accessoarer direkt på pakethållaren, för att du så enkelt som möjligt ska få den bärhjälp du behöver.

Läs mer
Postat i Nyheter av monark -

Ibland kan positive vibe-citat och klyschor om härlighet vara lite uttröttande. Det kommer sådana där dagar när positiva klubben-kvoten inte riktigt uppfylls och då behöver vi hitta guldglimtarna i vardagen för att kippa efter den energi vi kan få. 

Läs mer
Postat i Nyheter av monark -

Årets julklapp - Elcykeln

2017-11-21 10.36

Elcykeln valdes i år helt rättvist till Årets julklapp i år. Den utvalda klappen ska representera samtiden, ett nyväckt intresse, samt vara en storsäljare enligt kriterierna från HUI Research som varje år utser årets julklapp.

Läs mer
Postat i Nyheter Nyheter Elcykel av Binea Support

Vinn en cykel!

2017-03-03 10.41

Just nu kanske du står i vår monter på Svenska Cykelmässan i Göteborg, eller så har du precis upptäckt att vi är här via dina flöden. Mellan 3-5 mars 10.00-18.00 (10.00-17.00 på söndag) finns vi på plats på mässan med våra urbana cyklar, kom förbi och säg hej om du inte redan är här

Läs mer
Postat i Nyheter Event Tävling av Binea Support

När Teres Arvidssons pappa gick bort i Alzheimers sjukdom förra året lovade hon sig själv att leva för honom och att göra allt för att uppmärksamma Alzheimerfonden. När också hennes morbror Willy insjuknande bestämde sig Teres för hedra de två familjemedlemmarna på morbrorns gamle älskade tandemcykel som han varsamt tagit hand om i alla år.

Läs mer
Postat i Nyheter Cykelhistorier av Binea Support

Ahoy, sailorboy!

2016-10-11 11.14

Långt borta i mörkret syns ljuset från en fyr som anstränger sig för att hålla lågan vid liv i den hårda stormen. Regnet rinner ner från den redan genomblöta mössan och sjömannen vänder sig om mot besättningen. De kämpar för att hålla kursen genom ovädret, men det är inte långt kvar nu, den långa resan närmar sig sitt slut.

Läs mer
Postat i Nyheter Nyheter av Binea Support

Hjälmfrisyr behöver inte vara så farligt som det låter, tvärtom! Med Kajsas stiltips fixar du lätt en snygg frisyr som passar suveränt till skola/jobb OCH under hjälmen, utan att det ser platt och tråkigt ut är du kommer fram.

Läs mer
Postat i Nyheter Cykelstil DIY av Binea Support

Värmen har tagit oss med storm och utomhus-häng i solen känns mer lockande än någonsin! Varför inte ta en cykeltur i helgen till din favoritplats med picknick i cykelkorgen? Här kommer ett superenkelt och gott glassrecept för 2 personer, perfekt för picknick-filten:

Läs mer
Postat i Nyheter DIY av Binea Support

Med jämna mellanrum görs Monarks äldsta och mest klassiska ramtyp Karin om i en ny specialmodell. Denna vår med ett riktigt glassigt tema. Låt oss presentera: Karin Ice Cream!

Läs mer
Postat i Nyheter Nyheter av Binea Support

18 – 20 mars är det dags för cykelälskare att träffas på Sweden Bike mässan i Stockholm. I vår monter Nr 8 råder premiäryta för Monarks nya ”limited edition” av den populära cykelklassikern Karin.

Läs mer
Postat i Nyheter Event Nyheter av Binea Support

18 artiklar

CYCLEUROPE I SVERIGE

sjosala_logotypSpectra

0