10 artiklar

Lagom till jul lanserade vi Monark Elcykelstudion där du kan designa din egen elcykel! För att fira in det ordentligt publicerade vi en tävling med väldigt enkla spelregler: Designa din elcykel, dela i ditt Facebookflöde med hashtagen #monarkelcykelstudion för att vara med och tävla om just den elcykeln. Och så många fina bidrag vi fick in! 

Läs mer

Årets julklapp - Elcykeln

2017-11-21 10.36

Elcykeln valdes i år helt rättvist till Årets julklapp i år. Den utvalda klappen ska representera samtiden, ett nyväckt intresse, samt vara en storsäljare enligt kriterierna från HUI Research som varje år utser årets julklapp.

Läs mer
Postat i Nyheter Nyheter Elcykel av Binea Support

En egendesignad elcykel, skapad av dig online och handbyggd av passionerade cykelälskare i Varberg. Nu är det möjligt, med helt nya Elcykelstudion. Monark möter upp elcykeltrenden och gör det enklare och mer spännande än någonsin att köpa en elcykel.

Läs mer
Postat i Nyheter Nyheter Elcykel Elcykelstudion av Binea Support

Vinn en cykel!

2017-03-03 10.41

Just nu kanske du står i vår monter på Svenska Cykelmässan i Göteborg, eller så har du precis upptäckt att vi är här via dina flöden. Mellan 3-5 mars 10.00-18.00 (10.00-17.00 på söndag) finns vi på plats på mässan med våra urbana cyklar, kom förbi och säg hej om du inte redan är här

Läs mer
Postat i Nyheter Event Tävling av Binea Support

När Teres Arvidssons pappa gick bort i Alzheimers sjukdom förra året lovade hon sig själv att leva för honom och att göra allt för att uppmärksamma Alzheimerfonden. När också hennes morbror Willy insjuknande bestämde sig Teres för hedra de två familjemedlemmarna på morbrorns gamle älskade tandemcykel som han varsamt tagit hand om i alla år.

Läs mer
Postat i Nyheter Cykelhistorier av Binea Support

Ahoy, sailorboy!

2016-10-11 11.14

Långt borta i mörkret syns ljuset från en fyr som anstränger sig för att hålla lågan vid liv i den hårda stormen. Regnet rinner ner från den redan genomblöta mössan och sjömannen vänder sig om mot besättningen. De kämpar för att hålla kursen genom ovädret, men det är inte långt kvar nu, den långa resan närmar sig sitt slut.

Läs mer
Postat i Nyheter Nyheter av Binea Support

Hjälmfrisyr behöver inte vara så farligt som det låter, tvärtom! Med Kajsas stiltips fixar du lätt en snygg frisyr som passar suveränt till skola/jobb OCH under hjälmen, utan att det ser platt och tråkigt ut är du kommer fram.

Läs mer
Postat i Nyheter Cykelstil DIY av Binea Support

Värmen har tagit oss med storm och utomhus-häng i solen känns mer lockande än någonsin! Varför inte ta en cykeltur i helgen till din favoritplats med picknick i cykelkorgen? Här kommer ett superenkelt och gott glassrecept för 2 personer, perfekt för picknick-filten:

Läs mer
Postat i Nyheter DIY av Binea Support

Med jämna mellanrum görs Monarks äldsta och mest klassiska ramtyp Karin om i en ny specialmodell. Denna vår med ett riktigt glassigt tema. Låt oss presentera: Karin Ice Cream!

Läs mer
Postat i Nyheter Nyheter av Binea Support

18 – 20 mars är det dags för cykelälskare att träffas på Sweden Bike mässan i Stockholm. I vår monter Nr 8 råder premiäryta för Monarks nya ”limited edition” av den populära cykelklassikern Karin.

Läs mer
Postat i Nyheter Event Nyheter av Binea Support

10 artiklar

CYCLEUROPE I SVERIGE

Monark Excersise

0